Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

PROJEKTOVÉ DNY V AJ

V současné době se využívají ve výuce aktivizující metody a strategie, které vedou žáky k zodpovědnosti za svou práci a přispívají k rozvíjení jejich klíčových kompetencí. Projektová výuka je jednou z moderních, netradičních a živých forem práce se žáky i v hodinách anglického jazyka, využitelná zejména na druhém stupni základních škol, kde se již předpokládá širší znalost jazyka, schopnost jednoduché konverzace, schopnost podání popisu, vyžádání jednoduché informace a schopnost domluvit se v běžných, každodenních situacích. Podporuje individuální aktivitu, tvořivost, vzájemnou komunikaci, zodpovědnost a schopnost začlenit daný problém do více různých oblastí.

Žáci v 7., 8., a 9. třídách v hodinách AJ připravili projekty na témata učiva probíraného v rámci výuky anglického jazyka. V 7. třídách to byla naše ČESKÁ REPUBLIKA. 8. třídy nás nechaly nahlédnout do BLÍZKÉ BUDOUCNOSTI, jejich plánů a snů a s 9. třídami jsme soutěžili o DOVOLENOU SNŮ. Žáci zpracovali daná témata formou velkých poutavých plakátů, využili počítačové techniky a samozřejmě svých znalostí v AJ, které pak předvedli ve své závěrečné prezentaci svým spolužákům a ohodnotili navzájem svou práci.

 

 

Spolupracujeme

hostetin logoDDM PastelkaLesy CRliskaLogo PUOBlogo trnkaOVOVweb vis logozabka 02NPZP povinna publicita banner A4

Free Joomla! template by L.THEME