Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Exkurze do Senátu a Parlamentu ČR

Obrázek WhatsApp 2023 12 04 v 20.25.38 c662615eJako členové školního parlamentu jsme se dne 22. listopadu, ranním vlakem, vydali do našeho hlavního města, abychom navštívili Parlament České republiky. Cílem exkurze bylo získání základních informací o provozu Poslanecké sněmovny a Senátu.

Po příjezdu a bezpečností kontrole se nás ujal pan Josef Bazala, politik a radní města Staré Město na Uherskohradišťsku. Součástí prohlídky byly významné prostory Parlamentu doprovázené zajímavým a poutavým výkladem pana Bazaly. Překvapilo nás, že ve skutečnosti se nejedná o velké místnosti. Na konci exkurze jsme měli možnost prohlédnout si kancelář senátora.  

 Doba strávená v Poslanecké sněmovně i Senátu byla určitě přínosná, dozvěděli jsme se hodně informací a mohli si tak udělat představu o práci senátorů a poslanců.

Natálie Juračková, 8.B

Kateřina Ludvíková a Dominika Vrtáková, 8.A

Projekt "EFEKTIVNÍ PREVENCE" je spolufinancován Zlínským krajem.

Logo Zlínský kraj JPG bílé

 

 

Senát

 

 

Spolupracujeme

hostetin logoDDM PastelkaLesy CRliskaLogo PUOBlogo trnkaOVOVweb vis logozabka 02NPZP povinna publicita banner A4

Free Joomla! template by L.THEME