Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

OSLAVA MDŽ V DOMOVĚ PRO SENIORY

FOTO MDŽ

Mezinárodní den žen připadá každoročně na 8. března. Je mezinárodně respektovaným svátkem, který zavedla Organizace spojených národů v minulém století. Na tento svátek by se rozhodně nemělo zapomínat a ani naše žačky z osmých tříd nezapomněly a nachystaly si krásné vystoupení pro seniorky v DOMOVĚ PRO SENIORY v Uherském Ostrohu.

Ve svém volném čase si připravily pásmo básniček a písniček, společně se svými spolužáky vyrobily krásná přáníčka a v pátek 8. března 2024 odpoledne přišly zpříjemnit a společně zazpívat do DOMOVA. Babičkám i personálu se vystoupení velice líbilo a odměnou pro děvčata byly úsměvy, spokojenost, potlesk a někdy i slzy dojetí na tvářích babiček, které si společně s děvčaty zazpívaly. Bylo to krásné odpoledne a děvčatům moc děkujeme.

Mgr. M. Gagová a Mgr. M. Šálková

Spolupracujeme

hostetin logoDDM PastelkaLesy CRliskaLogo PUOBlogo trnkaOVOVweb vis logozabka 02NPZP povinna publicita banner A4

Free Joomla! template by L.THEME