Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Docházkový systém

Vážení rodiče, milí žáci,

od 25. 3. 2024 máme na naší škole nainstalovaný docházkový systém. Do konce tohoto školního roku bude docházkový systém pracovat ve zkušebním provozu.

Žáci a všichni zaměstnanci školy budou při příchodu do školy a odchodu ze školy používat čip. Pokud čip nevlastní, musí si jej zakoupit v kanceláři školy.

Žáci mají přístup do školy pouze hlavním vchodem. Boční vstupy žáky do školy nepustí. Svým čipem si žáci označí příchod do školy pouze jednou. A to na hlavních vstupních dveřích, nebo na chodbě u vitríny s poháry.

Při odchodu ze školy se žáci taktéž odhlašují svým čipem pouze jednou u hlavního vchodu.

Pokud žák přichází do školy později (po 8.00 hod), musí zazvonit u starého vchodu ( u ředitelny). V případě dřívějšího odchodu ze školy se musí žák taktéž ohlásit v kanceláři školy, aby mu byl umožněn odchod ze školy.

z ware foto

Spolupracujeme

hostetin logoDDM PastelkaLesy CRliskaLogo PUOBlogo trnkaOVOVweb vis logozabka 02NPZP povinna publicita banner A4

Free Joomla! template by L.THEME