Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Projekt podpořený Zlínským krajem "Správné rozhodnutí pro život"

DSC 0275Cílem projektu je realizace kurzů reálné sebeobrany pro žáky II. stupně. Žáci se seznámili se základními principy bezpečného chování, získali schopnost vyhodnotit a správně vyřešit krizovou situaci a naučili se ovládat praktické prvky fyzické sebeobrany. Realizací projektu jsme navázali na kurzy uskutečněné v loňském školním roce. Žáci tak mohli upevnit a posílit již získané dovednosti a rozšířit je o nové.

Logo Zlínský kraj JPG černé

Projekt „SPRÁVNÉ ROZHODNUTÍ PRO ŽIVOT“ je spolufinancován Zlínským krajem a Nadací NFG.

 

Zážitkové kurzy reálné sebeobrany slouží jako významný prvek prevence různých sociálně-patologických jevů v podobě šikany, zneužívání, sexuálního násilí a zároveň mohou zvýšit zájem o aktivní přístup k pohybu, zdravý způsob života a vhodné trávení volného času. Žáci se naučí, jak se kritickým situacím vyhnout, vybojovat je a přežít, pokud nastanou. Naučí se ochránit sebe a své blízké, ale i zasáhnout a zachraňovat životy ve chvíli, kdy je něčí osud v jejich rukou.  Snažíme se o to, aby se výuka sebeobrany stala součástí dlouhodobé komplexní primární prevence.

Kurz sebeobrany letos v červnu absolvovali žáci 6. - 9. ročníku pod vedením zkušených lektorů systému SORUDO. Samotná výuka probíhala v příjemném prostředí parku a zúčastnění vyučující i žáci si obsah i průběh lekcí chválili.

FOTOGALERIE I            FOTOGALERIE II

Projekt „SPRÁVNÉ ROZHODNUTÍ PRO ŽIVOT“ je spolufinancován Zlínským krajem a Nadací NFG.

Logo Zlínský kraj JPG černé

logo nfg

Spolupracujeme

hostetin logoDDM PastelkaLesy CRliskaLogo PUOBlogo trnkaOVOVweb vis logozabka 02NPZP povinna publicita banner A4

Free Joomla! template by L.THEME